Abans que marxeu de vacances us volem donar un primícia i és que ja tenim aquí la nova programació del TU FAS Food. El cicle, que vam iniciar ara ja fa uns mesos, de tastos, showcookings i tallers de cuina familiars a peu de mercat i que cada dia té mes adeptes. Això enganxa…..

Com ja aneu veient, cada mes organitzem alguna activitat gastronòmica al mercat, a banda de promocions diverses, i degustacions quan és festa grossa. L’acollida és generosa i això ens engresca a seguir.

Us fem cinc cèntims de les novetats?

Anem a pams:

Aquest setembre, i per escalfar motors per la Mercè, TAST DE VERMUTS amb el sumiller Jonatan Alemán

El vermut, una beguda de bodega de tota la vida que darrerament s’ha popularitzat molt. Descobrim junts l’origen i el secrets d’aquest vi blanc infusionat del qual només uns pocs privilegiats en saben la recepta.

tast-vermut

DIVENDRES 15 DE SETEMBRE a les 18’00 i a 19’00

Una mica sobre en Jonatan Alemán (Barcelona, 1976) Diplomat en Turisme, Màster en Màrqueting i Comunicació per la UdG i titulat com a sumiller professional per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (Vilafranca del Penedès). Ha treballat en diferents àmbits del món de la gastronomia i els cellers. Darrerament ha col·laborat amb la sala de tast de la English for Wine Aspects.


A l’octubre Cuinem en família: Taller de panellets.PANELLETS

DISSABTE 28 D’OCTUBRE a les a les 11’00 i a les 12’00

Taller familiar

Les tradicions que no es perdin i al mercat en agrada celebrar-les totes. Panellets de pinyons i d’ametlla, de coco i de xocolata, de codony i del que ens vingui més de gust. Recuperem les receptes de l’àvia.


Al novembre Cuina d’avantguarda

DISSABTE 25 DE NOVEMBRE, a les 12’00 i fins les 13’30
Showcooking per a adults a càrrec d’Ascanio Panutti. Preparats per gaudir de la cuina més avantguardista? Esferificacions, ecumes, fums….benvinguts a la màgia de la cuina.

cuina_davantguarda


I al desembre Cuinem en família: Taller d’aperitius de cap d’any

DIJOUS 28 DE DESEMBRE a les 11’00 i a les 12’00

Taller familiar

Junts prepararem uns aperitius originals perquè la taula de cap d’any sigui ben lluïda. Idees senzilles però amb un resultat vistós i saborós.

La cuinera Rosa Mari Garcia, amb una llarga experiència impartint tallers arreu de Barcelona, també és mestra, així que la vessant pedagògica també la tenim garantida.

Riallera, entregada i amb passió per la cuina ja fa molts anys que recorre diversos espais amb la voluntat de compartir, amb tothom que hi estigui interessat, la seva passió.

aperitus_de_cap_dany

Us recordem que totes les activitats són gratuïtes. L’ aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS per correu a mercat@mercatlestrella.com

TFF-70-x-100

Ens veiem al setembre!
Us recordem però que el mercat no fa vacances.