Ja tenim aquí el TU FAS FOOD de primavera-estiu.

TU FAS FOOD, el Cicle de showcookings, tallers i activitats gastronòmiques a peu de mercat. Cuina de producte, cuines del món, tradicions, vins, cerveses, i molt més. Gaudeix de la gastronomia amb els cinc sentits dins el temple del bon menjar : el teu mercat.

Activitats cada més, consulta l’agenda

TU FAS FOOD

ABRIL, el dedicarem al peix.

DISSABTE  28  D’ABRIL de 12’00 a 13’30 (ADULTS)

CUINA DE MERCAT: PEIX DE TEMPORADA

6€ per assistent (equivalent a un val de compra del mateix import)

És possible cuinar amb peix de temporada? Com podem saber quin peix cal consumir a cada època de l’any? Quins beneficis aporta a nivell gustatiu i nutritiu? És més sostenible el consum de peix de proximitat?

Aquestes i altres preguntes ens respondrà l’Anna Bozzano, cuinera i biòloga marina, directora del projecte el Peix al Plat.

El Peix al Plat és un projecte que sorgeix des de les inquietuds dels seus membres, professionals relacionats amb l’àmbit del mar, davant l’estat d’elevada explotació dels recursos marins i de la manera d’escollir el peix que mengem: un consum poc diversificat del peix provoca una càrrega de pesca sempre sobre les mateixes especies i un rebuig d’ aquelles que per desconeixement del consumidor tenen molt poc valor de mercat

TU FAS FOOD

MAIG. Per celebrar la Setmana Internacional de Mercats farem sushi en família.

DISSABTE  26 DE MAIG d’11’00 a 12’00 i de 12’00 a 13’00 (INFANTIL)

TALLER FAMILIAR: APRENEM A FER SUSHI

3€ per assistent (equivalent a un val de compra del mateix import)

Ens agrada menjar sushi i volem fer un pas més: el secret de l’arròs, com cal preparar i tallar el farcit, enrotllar, tallar,….aprendrem els primers secrets que cal saber per preparar un sopar típicament japonès en família.

A càrrec de la Marta Codina, cuinera formada a reconegudes escoles de cuina de Barcelona que des de fa anys recorre centres cívics i escoles de cuina difonent la seva passió i experiència.

Detallista, curosa i molt imaginativa, la Marta fa que grans i petits gaudeixin de l’estona cuinant al seu costat. La Mata és especialista en cuina japonesa.

tff_amanides_estiu_01 

JUNY, mes dedicat a les amanides.

DISSABTE  16 DE JUNY  de 12’00 a 13’30 (ADULTS)

CUINA DE MERCAT: AMANIDES D’ESTIU.

6€ per assistent (equivalent a un val de compra del mateix import)

Quan arriba la calor cal hidratar-se i basar la dieta en aliments que aportin vitamines i minerals suficients per gaudir d’una de les estacions  amb més radiació solar i per tant més llum.

La Rosa Mary ens proposarà tres amanides saboroses i equilibrades perquè pugueu agafar idees per la vostra taula d’estiu.

A càrrec de la cuinera  Rosa Mari Garcia, amb una llarga experiència impartint tallers arreu de Barcelona. Riallera, entregada i amb passió per la cuina ja fa molts anys que recorre diversos espais amb la voluntat de compartir, amb tothom que hi estigui interessat, la seva passió per la cuina.

TU FAS FOOD

JULIOL, temps d’hidratar-se!

DISSABTE 7 DE JULIOL d’11’00 a 12’00 i de 12’00 a 13’00 (INFANTIL)

TALLER FAMILIAR : LIQUATS  CASOLANS.

3€ per assistent (equivalent a un val de compra del mateix import)

Un taller on aprendrem les propietats dels liquats i maneres d’aprofitar-ne la polpa.

Els liquats fets a casa, són molt més saludables que els processats, són més barats, generen un menor impacte al medi ambient i, si triem productes de proximitat per elaborar-los encara millor.

A càrrec d’en David Olivé; cuiner format a l’escola Hoffman, dietista i professor de cuina natural a IFPS Roger de Llúria. Navegant dins el món de la cuina sana recorre escoles consolidades i d’altres tot just iniciades. Amb la voluntat de compartir  i apropar a tothom que hi estigui interessat conceptes com Sobirania alimentària i menjar de veritat (Real food), claus per afrontar els temps que venen.

I recordeu:

AFORAMENT LIMITAT. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. INSCRIPCIONS per correu a mercat@mercatlestrella.com o per telèfon 699 51 83 10.