N’hi ha que neixen amb Estrella, la nova web sèrie on expliquem les històries de la Maria i el Marcel que, fins ara, vivien al poble

Sinopsi

Per la feina d’ella, han hagut de tornar a Barcelona. Tenen la sensació (ell més que ella) que han perdut qualitat de vida, que ja no és tan saludable com ho acostumava a ser. Fins que descobreixen el Mercat l’Estrella.

Al mercat trobaran que hi ha de tot i molt més (i de la qualitat de l’hort que tenia el Marcel).

Divendres 8 de febrer vam estrenar el primer capítol al mercat, a la première van assistir-hi: Antonia Mallorquín, cap de zona i representant de l’Institut de Mercats de Barcelona, la directora del nostre mercat, Marta Mitjanes acompanyada d’alguns representants de la junta.. Ens hi van acompanyar familiars, amics i clients i tot l’equip de la sèrie.

Per a aquest projecte hem comptat amb la productora de vídeo las3inas, uns habituals col·laboradors nostres. La websèrie la protagonitzen l’actriu Anna Prats i l’actor Xavi Àlvarez, que n’és també el guionista. A la direcció hi tenim a Toni Hernàndez i Elisabeth Carrera a la producció. Han fet una gran feina.

En aquest enllaç hi trobareu la crònica de l’acte que va fer-ne l’equip de comunicació de l’Institut de Mercats.

I ara, per si no vau poder venir, o encara no heu vist cap capítol, us fem cinc cèntims dels dos primers.

PRIMER CAPÍTOL. Any nou vida nova.

Al primer capítol us presentem al Marcel i la Maria. La seva vida ha donat un gir de 180 graus. Degut a la feina de la Maria s’han hagut de traslladar a la ciutat. Fums, pol·lució, gent esquerpa i cotxes esverats és l’única cosa que hi troben…però un gran descobriment farà que tot, de sobte, torni a ser emocionant. Aquí en teniu l’enllaç.

SEGON CAPÍTOL. Això sí que és un Mercat.

En el segon capítol descobrirem què ha fet que hagi canviat la vida del Marcel. Entre fums i soroll de cotxes, la ciutat té cops amagats. Però no us expliquem més, serà millor que ho veieu vosaltres mateix@s. Aquí l’enllaç al segon.

Aquesta temporada constarà de 12 capítols, 12 històries sobre la vida d’aquests dos personatges de ficció amb qui segurament us hi trobareu força identificats, Cada 15 dies estrenem nou capítol.

Et convidem a subscriure’t al nostre canal de Youtube i així podràs estar al dia de tot el que publiquem i , sobretot, de les aventures de la Maria i en Marcel.