La recepta de galetes aptes per guarnir és important que sigui l’adequada, sino la triem bé, pot passar que se’ns trenquin o que ens quedin massa dures. Per això al TUFASFOOD sempre comptem amb professionals com la Marta Codina perquè tot surti perfecte.

La recepta és la següent:

cod pharmacy soma GALETES DE REIS

Soma FOR SALE ONLINE ~ Soma NO RX I Soma fast delivery no doctors NGREDIENTS 10 galetes grans o 20 de petites:  

350 grs. de farina

150 grs. de sucre

200 grs. de mantega amb sal a temperatura ambient

1 ou

5 ml. d’aroma de vainilla 

Procediment

Per començar barregem la mantega juntament amb el sucre fins que blanquegi. Després afegim l’ou i l’aroma de vainilla i, un cop ben integrats tots els ingredients, incorporem la farina tamisada. Un cop integrada la farina, bolquem la massa sobre la superfície de treball, prèviament espolssada amb farina, i l’acabem de pastar.

Ara, formem dues boles i les estirem amb el corró entre dos papers de forn. Les deixem amb un gruix de 5 o 6 mm,  i refrigerem mínim una hora, encara que jo sempre ho deixo d’un dia per l’altre. Un altra opció és congelar.

Tot seguit, traiem la safata de forn i cobrim amb silpat o paper d’enfornar. Pre-escalfem el forn a 180ºC.

Un cop freda la massa, retirem el paper de sobre que la cobreix i tallem de la forma desitjada amb un talla pastes. Anem col·locant sobre un silpat o paper de forn, a sobre de la safata (freda).

Per acabar posem al forn durant 10 minuts. Un indicatiu que la galeta ja està a punt és quan comencen a daurar-se per les vores. Tot i que el temps pot variar en funció del gruix de la galeta. I finalment les deixem refredar i decorem amb fondant.

Decoració amb fondant

Estirar el fondant amb l’ajuda d’un corró (Per evitar que s’enganxi, escampar sucre glassa sobre la superfície de treball) i tallar les formes amb l’ajuda de talla pastes. Para enganxar el fondant a sobre de la galeta, mullar-lo amb una mica d’aigua

Aquest any vam pensar que seria molt bonic rebre els reis amb unes galetes boniques, després d’un llarg viatge i de repartir tanta generositat ens emblava just. Els més de 30 infants que van venir al mercat van esmerçar-s’hi molt, creiem fermament que quedaran molt contents aquest any SSMM. Jutgeu vosaltres mateixos sinó.