Avui us volem recomanar la web i l’aplicació de la cuina de sempre. No només per el gust de preparar receptes tradicionals catalanes sinó també per la tasca de recuperació i difusió de la cuina catalana que es fa des del blog. El seu creador, Albert Vilas, vol retre homenatge a totes les mares i avies que durant anys han cuinat pels seus estimats, al mateix també busca la difusió i el reconeixement de la cuina i la pastisseria tradicional.

En el llistat de receptes hi trobareu tres categories diferents:

En la categoria general hi teniu un llistat d’aliments i com preparar-los: arrossos, amanides, peixos, bolets, cremes, pintxos i un llarg etcétera.

En la segona categoria hi teniu diverses receptes tan regionals com de la resta del món, us resultarà molt útil si sou donats a fer sopars temàtics.

I el tercer apartat consta de receptes especials: receptes pastisseres sense sucre, receptes d’aprofitament, de Nadal, Quaresma o Tots Sants i un seguit de receptes “freak” com la “salchipapa”.

En les receptes de pastiserria trobareu com fer diferents pastissos, pans i fins hi tot les postres tradicionals de cada data senyalada.

Però al blog no només hi trobareu receptes, es tracta d’un blog actiu i viu que fomenta la conversa i la interacció entre usuaris. Per aquest motiu hi podeu penjar fotografies de les vostres creacions i comentar-les. També hi trobareu un apartat sobre consells pràctics per que no us perdeu seguint els passos d’aquelles receptes més complicades.

En la seva tasca de difusió el blog col·labora amb entitats com la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura gastronòmica, la Marca Cuina Catalana, La Marató de TV3, el Banc d’Aliments o la Gastroteca entre d’altres.

Actualment teniu per a dispositius Android l’aplicació, encara no està disponible per a IOS. Es tracta d’una simplificació del blog molt útil per cuinar les més de 800 receptes que hi tenen.