Les fruites ens aporten vitamines i es recomana el seu consum diari. A vegades menjar una peça de fruita pot semblar avorrit, per això de tan en tan podem consumir-les barrejades en una dolça macedònia o, per exemple en un batut.

La Fruita batuda és una suculenta manera de consumir fruita i ens permeten combinar diversos ingredients, enriquint-los com a postres, berenar o un nutritiu esmorzar. Amb la primavera arriben a les parades del Mercat l’Estrella de Gràcia, per exemple, fruits vermells que donen molt joc alhora de fer batuts.

A diferència dels habituals sucs de fruita, els batuts incorporen llet o iogurt, el que els dona aquesta suavitat i textura més densa. Una bona idea és si barregeu, per exemple, maduixes, iogurt blanc i una punta de gingebre, una bomba vitaminada saborosa i rica en antioxidants. Unes altres fruites que combinen a la perfecció són el plàtan i la taronja, que amb llet o iogurt i unes gotes de mel farà les delícies de tots.

Ara que s’apropa la calor podem optar, també, per combinacions més tropicals on entrin en joc la pinya, el kiwi o la papaia, i si després hi afegiu una fulla de menta encara us donarà més frescor. A mesura que s’apropi l’estiu podem començar a incorporar préssecs, nectarines… a les nostres receptes.

No cal ser cap expert, només cal una batedora, llet o iogurt  i una bona dosi de fruita fresca del Mercat l’Estrella de Gràcia. Obrim la batedora, ho aboquem, ho triturem i ens el prenem ben fresc per tenir un saborós got de fruita fresca.

2015-06-03T14:47:00+01:0008/06/2015|Consells|

About the Author:

Comments are closed.