PREMI BARCELONA COMERÇ 2018

El Museu Nacional d’Art de Catalunya va acollir dimecres 7 de novembre l’acte de lliurament de la 21a edició dels Premis Barcelona Comerç.

Els guardons reconeixen des de 1997 l’esforç dels comerciants de la ciutat i la contribució que fan a la continuïtat del model comercial de proximitat i la promoció econòmica de Barcelona.

Enguany, els guardons han reconegut la tasca de Yes Future positive supermarket i Wonder Photo Shop (en l’apartat d’innovació), Núvol de fils i Gra de Gràcia (comerç de proximitat), Demano i Vida Meva (comerç sostenible) i el Mercat l’Estrella. També han estat premiats Ricardo López Beltrol (president de PILMA) i Joan Múrria (de la botiga de queviures Múrria) per contribuir a la promoció del comerç de la ciutat i l’Associació de Comerciants del Poble-sec Paral·lel.

El premi Mercats de Barcelona valora la iniciativa TuFasFood del Mercat l’Estrella. Així ho explicaven els mitjans.

MERCAT L'ESTRELLA GRÀCIA
TU FAS FOOD

Va ser una nit fantàstica. Diversos representants de la Junta del Mercat l’Estrella amb Lourdes Vico al capdavant, com a nova Presidenta, van assistir a l’acte.

PREMIS BARCELONA COMERÇ

La premsa se’n va fer molt ressò!!!.
Aquí en teniu alguns dels enllaços:

Des d’aquí volem felicitar a tots els comerços que van rebre com nosaltres el guardó. Visca el comerç de la ciutat!

Ens fa molt contents aquest reconeixement. Fa anys que som un mercat molt actiu, ens agrada compartir festes i bons moments amb la gent del barri, ja ho sabeu. Així que una mica el premi és de tots i totes.

Pel qui encara no sabeu què és això del TUFASFOOD us expliquem de seguida què és. Fa cosa de dos anys vam decidir rentar una mica la cara de la zona on acostumem a fer les degustacions i concursos. Des de setembre de 2016 que, un cop al mes, hi fem aparèixer una aula de cuina improvisada i fins ara hi hem fet una mica de tot: activitats per famílies amb nens, maridatges, demostracions de cuina de producte,….no parem. dissabte 24 de novembre, sense anar més lluny tenim demostració de Postres de Nadal amb la xef de postres Gemma Clofent.

INSCRIPCIONS: Si us ve de gust venir només cal que consulteu aquest enllaç i ens envieu un correu a mercat@mercatlestrella.com o ens truqueu al telèfon 699 518 310. Us informarem de si hi ha plaça disponible i si és que sí us reservarem un lloc.