Aquesta setmana pararem especial atenció a les noves tecnologies i com ens poden ajudar a ampliar coneixements en el camp gastronòmic. Us volem proposar un seguit d’aplicacions per donar-vos idees a l’hora de cuinar, descobrir vins o combinar begudes espirituoses. Per mitjà d’aquestes aplicacions estareu un pas més a prop de ser xefs, someliers o barmans.

En primer lloc us recomanem l’aplicació http___www.bigleaguekickball.com_advertise_ Soma ONLINE NO PRESCRIPTION ~ Soma NEXT DAY DELIVERY recetas gratis, disponible per Android i IOS. En aquesta aplicació trobareu infinitat de receptes i podreu publicar les vostres propies així com compartir-les amb la resta d’usuaris. Hi trobareu les receptes més valorades, entrants, salses, pastisseria i fins hi tot còctels. El receptari s’actualitza continuament, així que ja us podeu arremangar i començar a cuinar.

La seguent aplicació, també de receptes culinaries, és una de les més descarregades del món i per alguna cosa serà. A Epicurious hi trobareu fins a 330.000 receptes, entre elles novetats, receptes ràpides, vegetarianes, sense gluten així com consells d’experts per que tingueu èxit en tots els experiments que realitzeu. Això sí, l’aplicació només està en anglès aixi que potser en algun moment haureu de tirar de diccionari. La teniu disponible tant en format IOS com Android.

Aquesta aplicació ens proposa un viatge gastronòmic pel món. Amb un recull de més de 4.000 receptes d’arreu del planeta resultarà molt útil per practicar la cuina exòtica del planeta i descobrir nous sabors i ingredients. En aquest cas només està disponible per Android.

Obrim la porta a les begudes i comencem amb una de les aplicacions més ben valorades i tota una referència per descobrir vins. Amb Vivino, tant si sou d’Android com d’Apple, disfrutareu com Baccus. A la pantalla inicial hi trobareu totes les recomanacions de les persones a qui seguiu, podreu guardar tots aquells vins que us hagin agradat, lús de la càmara us permetrà escanejar etiquetes i registrar els vins, teniu també una llista de vins destacats i finalment, per mitja de la geolocalització, us ajudaran a trobar restaurants o supermercats que oferten els vins que us interessen.

Finalment tanquem les recomanacions amb la darrera copa. Amb Mixology, tots aquells aficionats a la cocteleria, trobareu la inspiració i la tècnica necessària per sacsejar la coctelera amb èxit. Es tracta també d’una de les aplicacions més descarregades arreu. Hi teniu milers d’opcions de combinats, entre ells els baixos en calories, geolocalitzacions de bars de copes propers, cerques per ingredients i un llistat dels diferents utensilis per preparar els còctels.

Així doncs, ja sabeu, enceneu el foc, prepareu l’obridor i poseu gel al congelador que se’ns gira feina.