El camp d’en Grassot fa 60 anys va tenir per fi el mercat que es mereixia. Antigament la gent, quan volien comprar fresc, havien de desplaçar-se o bé a l’Abaceria o bé al mercat provisional que s’instal·lava prop de l’emplaçament actual. Tot això ens ho explica una veïna que avui encara és clienta de l’Estrella. Una clienta que, com moltes altres, ha volgut compartir aquest dissabte singular amb nosaltres.

Fa dies que preparem la festa, som un equip de gent amb ganes de tirar endavant i fer gresca quan calgui. I ho hem heretat dels pares i mares que ens han ensenyat que només amb entusiasme farem que el mercat segueixi essent un referent al barri. Una herència de les bones!

Dissabte 30 de setembre de 2017, tot preparat!

Guarniments, samarretes commemoratives i ganes de festa! Clients i clientes que com cada dia venen al mercat i un cop han comprat s’uneixen a la festa…..

col.laboració

60_03

I a les 12’00 arriba el gran pastís, ens acompanyen els veïns i veïnes i també els representants del IMMB, quan fas anys t’agrada que tothom hi sigui. Junts cantem i bufem espelmes! Avui, tots fem anys d’alguna manera….Després arriben els regals, si en fas 60 avui et regalem 60€ per comprar al mercat! La gent agraïda ho celebra.

60_01

60_02

Són les 16’00. El matí ha estat intens però ara toca gaudir de la festa més junts encara, Sortim de darrera el taulell i ens unim al barri.

Cal preparar-ho tot, jocs, taules, cadires, barra, focs per la fideuà, ….i oooh…comença a ploure, just ara que els nens arriben i teníem sessió de màgia…..Però no passa res…no ens rendim. Cal buscar solucions i la primera és buscar aixopluc. Instal·lem la màgia a dins, les escales ens fan de grada i el mercat s’omple de famílies amb ganes de passar-ho bé. Quin tip de riure amb el mag, ha estat una gran sorpresa.

lacuinera

18’00 Mentre tothom reia anàvem observant el cel i el miracle s’ha fet, ha parat de ploure, siiiiiiii! Tornem al carrer, a jugar a riure a beure i a preparar la fideuà, tenim 400 comensals que tenen gana.

60_05

60_06

60_07

22.00 Que bona era la fideuà!!!! Tothom ha repetit i ens felicitava!!! Tot ha sortit rodó, el treball en equip és meravellós, i a sobre tenim un Dj de bandera que ens ha amenitzat la festa com ningú!!!

60_04

Ens agrada tant trobar-nos amb el barri, tant. I ens agrada molt veure com tothom ve a acompanyar-nos i se sent part del mercat. Perquè el mercat som tots i totes, ens coneixem molt i la gent s’hi sent com a casa.

tots-a-una

cues

el-barri

60_08

Ja tenim ganes d’una propera gresca….seguirem informant.

Visca el Mercat l’Estrella!!!