www.mercatlestrella.com aquesta és la nova i tot just estrenada web del Mercat. L’Estrella canvia, es renova i fa el salt a Internet per ser més a prop dels clients, per donar accés més fàcil a tota la informació de les parades i les activitats que hi farem.

Quan busquem alguna cosa ho fem a través d’Internet i aquest és un dels motius que ha dut al Mercat a una completa renovació. Volem ser a prop de qui ve a comprar, qui passeja i dels veïns del barri de Gràcia. La nova pàgina web és una finestra oberta a què fem al mercat, qui hi treballa, què s’hi ven, els horaris i les activitats que hi organitzem.

Una nova imatge

La web es un espai de trobada i de informació. Dissenyada de manera senzilla i molt visual per facilitar l’accés a la informació. Hi incorporem també aquest blog on hi trobareu articles variats de tot el que fem al mercat a més de reportatges, receptes, recomanacions…

És essencial donar a tots els clients informació actualitzada i amb aquest nou projecte ens volem apropar als que ja sou compradors habituals perquè ens feu els vostres suggeriments i també presentar-nos als que encara no ens coneixen. El Mercat l’Estrella de Gracia fa un pas endavant per modernitzar-se i per ser més a prop. Hem mimat tots els detalls amb una pàgina accessible, de fàcil navegació i que es veu perfectament en qualsevol dispositiu, sigui mòbil, tauleta o ordenador.

La nova web va també acompanyada d’una nova imatge, perquè l’Estrella avança i es modernitza. Portem molts anys instal·lats al barri de Gràcia i creixem d’acord amb les tendències dels que hi viuen.

Segueix-nos i descobreix totes les novetats

En aquest nou canvi i renovació del Mercat l’Estrella de Gràcia incorporem, òbviament, dues de les xarxes socials més utilitzades: Facebook i Twitter. Ens hi estrenem per poder donar-vos informació al moment de tot allò que organitzarem. Volem oferir el màxim d’eines de comunicació possible perquè ens pugueu fer arribar qualsevol aportació i estiguem en contacte constant.

Seguiu-nos i descobriu les darreres novetats, els sorteigs amb premi que farem, els productes de temporada que arriben al mercat, les receptes més suculentes per cada estació de l’any o les activitats que preparem pels propers mesos.

El Mercat l’Estrella de Gràcia ja és part de les vostres compres diàries i ara ho serà també del dia a dia a les xarxes, no us deixeu perdre tot el que hi farem!